Ze zijn er weer … !! ROLLADES !!

Geschreven op 03/11/2022

We naderen alweer de laatste maanden van het jaar.. Dat betekent dat wij al aan het voorbereiden zijn voor de decembermaand. Genoeg voorraad en keuze uit diverse soorten vlees. En uiteraard zijn er dan bij ons weer de overheerlijke malse ROLLADES te verkrijgen!

Specifieke wensen in soorten, hoeveelheid, luxe vlees of een groter stuk? Of belangstelling bij kerstpakketten? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Bij ons, in overleg met de slager, is er veel mogelijk!

Alvast bestellen? Dat kan! Geef je bestelling, wens of een reservering door via onze mail info@blackangusmarrum.nl of telefoon 0622580905. Graag reserveringen voor 1 december. Wees er snel bij om teleurstellingen te voorkomen!

Ook zijn wij iedere zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 open, kom dan gezellig langs en neem een kijkje in het assortiment.